THANKSGIVING & BLACK FRIDAY (DAG 82-83)

Torsdag och dags för Thanksgiving! En högtid jag aldrig varit med om förut!
Familjen samlades hemma hos oss och en av våra grannar. Vi satt och åt god mat och hade det trevligt. Min familj är ganska casual så dom går inte riktigt all in, vilket enligt mig är jätteskönt! Efter maten la jag mig i matkoma medan det nadra kollade på fotboll, som vanligt. Efter ett tag åkte alla hem och jag fortsatte ta det lungt. På kvällen började redan Black Friday rean, i alla flal på vissa ställen. Jag och Mary tog oss ut på kvällen och åkte till Wallmart för att köpa lite saker hon hittat i en tidning. Jag köpte även ett fitbit band som jag länge velat ha och nu var det ju 40 dollar off så det var bara att köra! Det var den enda jag ville ha från black friday så jag var nöjd.
Vi hade väldigt tur med kön så vi slapp stå och köa i en evighet. Vi tog oss sedan hem och kollade på Supergirl och survivor. Super girl har typ bilivt en favorit serie för mig, den är riktigt bra om man kollar på budskapet!
Gick sedan och la mig och så var Thanksgivig över.
Idag. fredag, aka black friday har jag hållt mig hemma. Vi gick på en liten promenad på morgonen och åkte och köpte en julgran. Fick även en Carhartt mössa och en hoodie som jag ska få i julklapp!!
Nu är jag hemma igen och planerar på att bara stanna hemma, kolla nån film eller serie och bara ta det lugnt.
 
Updated:
På fredag kväll gick vi ut och åt på resturang, vi åt på någon italiensk resturang och nej jag var inte imponerad. Kan bero på att jag inte alls var på humör för att äta för jag var mitt uppe i en liten konflikt för att inte avslöja för mycket. Men när vi ätit upp gick vi till någon park i Kalamazoo där många meniskor samlats för att lyssna på julsånger och höra sagan, träffa tomten och det viktigaste av allt, sätta på jul belysningen. Så efter att hela sagan var sagd var det nerräkning 10-0 och då tändes alla träden runt om i parken i juliga färger. Frös väldigt mycket och ville mest hem men tycker att det var väldigt värt ändå!
 
 

RSS 2.0