KALIFORNIA (DAG 138-140)

Jag befinner mig just nu ännu längre bort från sverige än tidigare och ser andra sidan av usa. Onsdag morgon tog vi bilen till flygplattsen i Chicago för att sätta oss på ett plan mot Los Angeles! Resan gick bra och vi landade vid 2 tiden lokaltid. Vi tog en uber liknande bil till Daves (sonen) lägenhet på 3rd street i Santa Monica. Eftersom att vi inte ätit sen 7 på morgonen hemma och klockan va 5 på eftermiddagen michigan tid drog vi ut och åt lite och sen gick vi tillbaka och tog det lugnt. 
Torsdag morgon började med en promenad till piren fram och tillbaka, väldigt fint måste jag säga. Efter det tog vi bilen upp till Malibu och gick en lång haik (ingen anning om hur det stavas). Det va extremt varmt och men väldigt fint! När vi va klara åkte vi upp och åt på Malibu Cafe, mysigaste stället jag ätit på! Rätt dyrt men väldigt värt! Vårt sista stop va piren i Malibu så vi stanna där gick ut och sen tillbaka.
Igår var var det fredag och vi började en lång dag med att försöka hitta rätt väg till Hollywood. Dave hade gett oss en lite längre väg men finare men det var väldigt svårt att hitta (för tim o mary jag satt bara tyst o lyssna på musik) men tillslut kom vi rätt och vägen va väldigt fin! Sedan kom vi fram till Hollywood Walk of Fame som jag länge velat se, vi gick nästan alla stjärnor och jag såg alla jag ville se! Efter det åkte vi och åt lunch och sen fortasatte resan mot Hollywood sign. Vi hittade ett bra gångspår som vi gick upp på och såg ut över LA och hade bra sikt till Hollywood Sign. Mary mådde dock inte så bra så vi gick tyvärr inte hela men det var ba ändå!
Vi gick även till Griffith Observatory vilken imo är ashäftigt och önska vi hade mer tid och kraft för att gå runt där mer än vad vi gjorde! När vi kom hem väntade vi in dom andra och sen gick vi ut och åt under happy hour och sen gick vi hem, spela tärningsspel och sen gick vi och la oss.
 
 

RSS 2.0