Dag 51-55

Ännu en skolvecka klar, lite surt att ni där hemma har haft lov men men w/e jag började ju skolan i september. 
Men i alla fall, denna vecka har varit rätt bra.
Har inte haft så mycket läxor och det är topping period på träningen, eller ja vi har trappat ner så det har varit skönt! Eftersom att det är nertrappning så har jag varit väldigt noga på hur mycket vi simmar varje pass, så att vi simmar lika mycket som Jim sagt att vi skulle göra. Oftast så har han tagit fel på ca 50-100yard så han har behövt korta ner avsimmen lite pga mig, hehe, alla insåg vilken beserwisser jag är typ och att jag aldrigvill ha fel. Det märkte dom speciellt när vi körde en serie och dom räkna fel, eller det börja med att jag råkade starta 5 sek för tidigt en gång, och istället för att bara fortsätta nästa den tiden vi skulle så trodde någon att jag starta 5 sek för sent så aa basiclly blev startiden fel och jag försökte få dom att fatta att vi låg 10 sek för tidig ingen trodde mig, eller jo Kenzie gick med på det, men annars hade jag alla tjejer mot mig men jag fortsatte argumentera, och jag hade rätt. Inte för at någon mer än jag brydde sig men jag fortsatte argumentationen ända till dagen efter... Så ja, nu har dom alla listat ut att jag hatar att ha fel (vilket jag aldrig har).
 
I onsdags var det "lockdown" övning under matten. Man skulle helt helt enkelt släcka och sätta sig längst väggen man inte ser från dörrern. Det var en upplevelse det. Har förmodligen redan berättat som övningen för eventuell tornado, men det är så "kul" att dom har dom två övningarna, liksom i sverige är vi inte ens rädda för det, det är så sjukt att dom behöver ha dessa övningar percis som vi har brandövning. vi hat btw haft typ 5 brandövningar... 
 
Men ja, denna vecka har bara varit allmänt rolig, mina lärare har varit väldigt pratglada, speciellt engelska och historia lärarna, dom har berättat många roliga historier som fått mig att skratta väldigt mycket. Har även börjat göra keramik på bilden så det är kul, var lättare än jag trodde det skulle vara faktisk. 
 
Idag var det halvdag i skolan, under yearbook gjorde vi ingenting mer än att åt godis, kommer nog byta den klassen till något annat nästa termin, känner mig rätt klar där, har gjort simsidan och ska göra nån mer sida men alla är så osköna där och Kenzie ska också byta till något så känner ingen motivation att stanna. Efter Yearbook var det athletic training, det var en tuff dag, lyckades inte med tejpningen alls, eller okej det var rätt bra men ville att det skulle vara bättre... Sista lektionen var matte, satt bara och jobbade genom lektionen, asskönt, tycker vekrligen matten är asrolig.
 
Nu har jag precis gjort mina pumpor för året, är väldigt nöjd med dom och om Dave, min "bror" från Calefornien som är hemma här just nu åker förbi ett pumpa ställe ikväll ska han plocka upp en stor pumpa som jag kan göra imorgon, men tror inte har åker förbi något ställe, men det är lugnt.
 
Jag och Kenzie åkte och fynda idag
Food från yearbook idag
 
"Why is your hair blue"-Nolan 2k15
Mina små älsklingar
 
 
 

RSS 2.0