SPIRITWEEK (DAG 23&24)

Nu är spiritweek igång och på fredag är det homecoming! Igår var det sleeping beauty day och idag var det Fairy Godmother Day. Så igår gick jag runt i mina rutiga pyjamasbyxor, vitt linne och morgonrock. Skolan gick annars bra och träningen likså. 
 
Idag var det som sagt Fairy Godmother Day. Hade dock ingenting bra att ha på mig så gick i vanliga kläder. Kul att se hur alla var klädda dock. Bästa enligt mig var ett par som var uppklädda som det två från disneyfilmen upp, alla den gamlamannen och hans bortgångna fru. Sen var det en lärrare som klädde sig asbra och hade en gungstol utanför klassrummet som hon satt i mellan varje lektion. Är dock väldigt dålig och har inte en enda bild från några av dagarna, ska försöka få tag på bilder fran andra personer och börja ta fler själv, som jag sagt ett par gånger men jaja... 
 
Efter skolan hade jag tävling. Vi mötte en väldigt bra skola så dom vann, men jag vann i alla fall 100fj på 1.00.76 vilket betyder ännu en sänkning! Så det var kul i alla fall. 
Shoulder hyperextention (har prov på rörelser imorogn)  pose innan 50fj i 4x50medley laget
En väldigt väldigt charmig bild på mig under color run 

RSS 2.0